LÄHEISILLE

Yhteistyö asiakkaiden läheisten kanssa on tärkeää ja siksi haluammekin kannustaa yhteydenpitoon. Asiakkaiden läheiset ovat tervetulleita vierailulle Reetanpihaan klo 8-21. Muista vierailu ajankohdista on mahdollista sopia erikseen henkilökunnan kanssa. Mikäli haluat keskustella henkilökunnan kanssa hoitoon liittyvästä asiasta, voit ottaa yhteyttä vastuuhenkilöön. Reetanpihan henkilökunta on paikalla klo 8-15 seitsemänä päivänä viikossa. Lisäksi puhelinpäivystys on auki 24 tuntia joka päivä.

ASIAKKAAKSI REETANPIHAAN?

Reetanpihaan ja sen toimintaan voi tulla tutustumaan milloin vain. Mikäli haluat läheisesi asumaan Reetanpihaan, ota yhteyttä oman kuntasi sosiaalitoimeen ja kerro toiveistasi. Reetanpihalla ei ole ennestään sopimusta kaikkien kuntien kanssa asiakkaiden hoito yhteistyöstä, mutta läheisten toiveet otetaan kuitenkin yleensä hyvin huomioon.

Kun olette päässeet sopimukseen oman kuntanne kanssa, tulkaa tutustumaan Reetanpihaan yhdessä sosiaalitoimen ja tulevan asukkaan kanssa. Näin on mahdollista varmistaa vastaako palvelukoti asiakkaan tarpeita. Tämän jälkeen on mahdollista tehdä sopimus muuttamisesta.

Mikäli läheisesi tai te voitte maksaa hoidon itse eli ette tarvitse kunnan maksusitoumusta, voimme sopia yksityiskohdista yhdessä.

Asumiseen ja asiakkaaksi tulemiseen liittyvissä kysymyksissä ottakaa rohkeasti yhteyttä Reetanpihaan. Autamme mielellämme!

Kysy vapaita asiakaspaikkoja

Otamme yhteyttä sinuun 24h kuluessa.