ASUNNOT

Reetanpihassa on seitsemän kahden hengen 55 m2 solukaksiota ja kahdeksan n. 40 m2 kaksiota. Yhteensä asiakaspaikkoja on 22,55 m2 kaksiot on suunniteltu kahdelle asiakkaalle ja pienemmät kaksiot yhdelle. Kaikilla asiakkailla on käytössä oma huone. Asiakkaiden toivomuksesta huone voidaan jakaa esimerkiksi pariskunnan kesken.

Henkilökunta on paikalla päivittäin klo 8-15. Ilta- ja yöaikaan toimii puhelinpäivystys ja tarvittaessa käydään paikan päällä.

SISUSTA MIELEISEKSI

Asukkaat voivat sisustaa omat asuntonsa mieleisekseen. Kaikki asunnot on varustettu keittiö-, wc- ja suihkutiloin, mikä mahdollistaa oman arjen hallinnan harjoittelua. Lisäksi Reetanpihassa on ryhmä ja yhteisruokailutilat päivittäistä ruokailua, kuntoutus- ja ryhmätoimintaa sekä juhlia varten, sekä erilliset sauna- ja pyykkitilat.

AKTIIVISTA ARKEA

Yhteisön kautta asukkaat saavat mahdollisuuden viettää hyvää ja aktiivista arkea. Asukkailla on mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen, jonka tehtävänä on edistää hoito- ja palvelusuunnitelman tavoitteisiin pääsyä. Yksi osa-alue on päihteettömyyteen tukeminen. Palvelukoti Reetanpiha on päihteetön yksikkö.

Kysy vapaita asiakaspaikkoja

Otamme yhteyttä sinuun 24h kuluessa.